Tjänster

Totalentreprenad

Vi sköter all kontakt med elektriker, målare, rörmokare.

Golvslipning

Vid golvslipning börjar man i allmänhet med själva slipningen och behandlar sedan med lack eller olja, men det finns också andra metoder.

Ett massivt golv, till exempel stavparkett eller hela plankor, kan slipas många gånger, medan ett lamellparkettgolv bara kan slipas några gånger.

Alla träslag går att slipa, men det är viktigt att underlaget är stabilt. Sviktar golvet för mycket kan det bli svårt att få ett jämnt golv.

Golvläggning

Katrineholms Golv AB kan hjälpa dig med läggning av de flesta typer av golv, såsom parkett, laminat, plastgolv och linoleum. Parketten är ett vackert och golv som gör sig bra i till exempel vardagsrum, medan laminat passar bra i de flesta rum.

Badrumsrenovering / Plattsättning

Vi är behöriga att utföra våtrumsarbeten och sätta kakel och klinker i exempelvis badrum och våtrum. Vi har alltid ett brett utbud av kakel på lager och flera sorter som går att beställa hem. Vi hjälper även till att installera golvvärme vid badrumsrenoveringar.

Försäljning

I vår butik har vi allt du behöver för golvläggningen. Här finns kakel och klinker, plastgolv och linoleum, parkett och laminat. Vi har även fix, fog, spackel och diverse tillbehör.

Du får alltid bästa tänkbara service när du besöker butiken. Vi hjälper dig att välja ett golv som passar dina behov och delar gärna med oss av vår erfarenhet genom råd och tips.

Kontakt

Katrineholms Golv AB
Movägen 2
641 49 Katrineholm

Telefon: 0150-167 81
Mobil: 0706-33 55 99
E-post: info@katrineholmsgolv.se

Öppettider

Måndag-Torsdag:10:00-17:00
Fredag:10:00-16:00

Lunch-Stängt:13:00-14:00